Допомога з Фінляндії

IMG_20160127_115015

Хочу почати з важливого. Це з подяки, яку, Ви наші друзі, заслуговуєте найбільше. Кожна людина, яка отримала речі, дякувала від усього серця за Вашу доброту і піклування. І все відчувалась по – справжньому. Старались організувати роздачу гуманітарної допомоги, щоб для кожної людини була комфортна обстановка. Коробки з одягом, які зберігались в складському приміщенні церкви, перевозили на пункти роздачі, а деяким сім’ям відвозили додому. Щоб всі, хто не може приїхати, отримали необхідне. Це велике благословіння дарувати людям те, що їм так потрібне та бачити їхні щасливі і вдячні посмішки.

 

Там_где_машина_не_проедет_доставляем_пешком_не_смотря_ни_начто-2

Там где машина не проедет доставляем пешком не смотря ни на что

 

IMG_9054

IMG_9058

В невеличких містах та селах роботи для людей дуже мало. Вони практично виживають за рахунок свого господарства та невеликих соціальних виплат на дітей. Коштів, які вони отримують, вистачає ледве на їжу, не кажучи про одяг, взуття та необхідні речі домашнього вжитку. Біля тисячі людей отримали гуманітарну допомогу. Вона стала для них справжньою підтримкою. Кожен зміг вибрати собі ті речі, які йому дійсно потрібні.

КатяIMG_9242

IMG_9330-001

IMG_9334

IMG_20160105_123345

IMG_20160105_123436

 

Сім’я, у якої згорів будинок, взагалі була у складній ситуації. У дітей з одягу майже не було нічого. На вікнах замість штор висіла марля. Отримавши гуманітарну допомогу, мама не могла передати слів вдячності, на скільки потрібною для них була ця допомога. А діти стрибали, як зайчики і говорили:

“Це ви нам одяг привезли?..”

IMG_20160127_121835

 

Вони хотіли скоріше поміряти його. В їх оченятах я бачила радість. І я раділа разом з ними…
Катя

 

Переселенці – так зараз звуться люди зі східних областей України. Коли вони лишали свій дім, думали, що це не надовго, і брали тільки необхідне. А виявилось, що повертатись вже не будуть. Живучи далеко від дому, рідних та близьких друзів – лишились сам на сам зі своїми проблемами. Тому, коли вони отримали гуманітарну допомогу від Друзів з Фінляндії, їх серця переповнювали радість і розуміння, що все-таки вони не самі. Що є люди, яким вони не байдужі. Вони щиро дякували за речі, які отримували. Говорили:

“Хай Бог благословить цих людей, які підтримують нас в нашій біді!”

Сім’я Андрійка з Луганської області. Він та його братик швидко ростуть. У батьків не завжди є гроші на новий одяг. Тому речі, які отримала сім’я, є життєво-необхідними для них.

Андрійко

А особливо Андрійко зрадів тому, що завдяки Вам Друзі , він нарешті тепер має не тільки власне ліжко, а й власний простір для відпочинку.

Юля

Поширювати любов

Similar Posts