Спасибо за лагерь !

Время в лагере прошло быстро и весело. Дети вернулись домой и уже скучают за вожатыми и новыми друзьями.
Спасибо большое Nordisk Östmission за летний лагерь для детей. Все довольны и счастливы ❤️

 

Сьогодні ми грали на пляжі в ігри. Було цікаво і весело. Не купалися, бо холодно. В нас дві команди, які змагаються між собою. А по закінченню табору буде ясно, яка команда виграла.
/Света 14 років

 

Відпочивати в таборі разом з друзями добре. Дуже чекаємо теплої погоди, щоб можна було купатися. А зараз ми просто гуляємо на березі річки і любуємося красою.
/Люда 12 років

 

 

Время в лагере проходит суперовски 😃
Очень рад встрече с вожатыми и друзьями. Я ждал лагеря целый год. Один минус, погода холодная и мы не купаемся. Но я рад что нахожусь в лагере. Здесь есть теннис и я играю каждый день.
Спасибо за лагерь. Большой привет от всех нас и желаем хороших выходных.
/ Кирил 14 лет

 

Сьогодні чудовий день!
Ми їздили на екскурсію в зоопарк. Годували тварин, каталися на кареті і конях. Погода сонячна і нам весело та цікаво. Мені дуже подобається в таборі. З новими друзями ми проводимо весело час.
/ Валя 11 років

 

Я перший раз в літньому таборі. Тут цікаво і багато нових друзів. Ми граємо, співаємо, малюємо і читаємо Біблію. Тут є театр, наші лідери показують нам уривки з Біблії. А саме більше мені подобається стрибати на батуті. Табір це весело.
/ Міша 8 років

 

Я отдыхаю в лагере вместе со своей сестрой. У нас тут проходят спортивные игры и кружки. Много кушаем, прыгаем на батутах. Тут очень весело и хорошо. Погода нам улыбнулась и мы даже купались. Спасибо за время в лагере.
/ Надя 13 лет

 

Краща подія мого літа – літній табір 😄
Час летить швидко. Я зустрів друзів і лідерів. Кожного дня в таборі нові цікаві події. Був конкурс талантів. Ми танцювали і співали. Граємо в різні ігри і відпочиваємо. Я буду сумувати за табором.
/ Владік 12 років

 

А ми відпочиваємо 😀
Сьогодні тепло і ми ходили купатися. Мені класно і весело в таборі. Я не хочу додому. У мене є подружки і ми граємося разом. Привіт з табору від мене.
/ Женя 7 років

 

 

Поширювати любов

Similar Posts