Увага, говорять діти

Привіт, я Крістіна !
Я вже цілих 7 місяців вчу англійську мову з моїм другом Стюардом. Він в Англіі, а я тут в Пісках. Розмовляємо ми з ним по зуму. Мені подобається вчитися. Ми вивчили всі цифри і я вже вмію рахувати до 1 міліона. Стюард мені допомагає робити уроки по моїй книжці зі школи. Мені весело і цікаво, урок проходить швидко і я жду наступний.

Ще я розповідаю Стюарду, що я робила за день, які оцінки отримала в школі і просто як у мене справи. І все це на англійській мові, бо він англієць і не знає українську. Він мені розказує, що нового в Англії. Розповів, що у них тепер новий презідент. Коли я виросту хочу стати перекладачем.

Я буду гарним перекладачем, якщо моїм вчителем до 11 класу буде Стюард. Я вивчу всю англійську. Я розповіла Стюарду, що люблю знімати відео в тік-ток. Ми знімали з ним відео- це прикольно і весело.
/ Крістіна 12 років

Моє ім’я Стюарт, я із Англії. Більше 10 років підтримую Дитяче Посольство. Як спонсор, і як фотограф.

З часу пандемії коронавірусу не можливо було робити мої регулярні візити. То коли з’явилась можливість допомогти одній дитині з команди вивчити англійський, я дуже захотів допомогти.

Зараз я даю Крістіні 30-хвилинні уроки англійської по Zoom 6 днів на тиждень протягом 7 місяців. Та, як я не розмовляю українською, Крістіні довелося вивчати англійську, але на щастя вона мала достатньо англійської на початку, щоб вона могла мене розуміти ( з великою допомогою Google-перекладача)

Я використовував її шкільний підручник, як основу уроків і зараз вона навчилась достатньо, щоб ми могли говорити про її день та життя в Пісках.

Вона є завзятою ученицею і дуже розумною. Це дуже корисно для мене і це чудово мати можливість використовувати мій час на карантині допомогаючи Крістіні, таким чином, що гроші не можуть.

Я сподіваюсь, що ми зможемо продовжувати уроки ще довго після закінчення падемії коронавірусу.
/ Стюарт

Поширювати любов

Similar Posts