Допомагати це моє покликання

Привіт, мене звати Каерина, але всі звуть мене Катя

Я керівник програми допомоги. Допомогати це покликання. Я знаю, що таке бідність і як ці діти відчувають те, що коли немає що їсти або є потреба в чомусь, що тобі потрібно, а його нема.

Дякую що даєш можливість дітям піти до школи не гірше інших. Твоя допомога зараз дуже цінна. Багато сімей залишились без засобів існування. Війна внесла свої корективи в життя кожного , а особливо стало гірше жити тим сім’ям які і так ледве виживали і в мирний час.

Діти і мами дуже вдячні за допомогу

Сердечно дякую за надану в скрутну хвилину допомогу та підтримку. Що відгукнулись на моє прохання, у придбаний одягу до школи. Висловлюю Вам свою вдячність за небайдужість та турботу, що не залишили мене наодинці з моєю проблемою . Дуже дякую

Дякуємо що даєте можливість дітям піти до школи не гірше інших. Твоя допомога зараз дуже цінна. Багато сімей залишились без засобів існування. Війна внесла свої корективи в життя кожного , а особливо стало гірше жити тим сім’ям які і так ледве виживали і в мирний час.

/Мама Оксана і діти

Ще пару щасливих дітей добавилось до Шкільної толоки. Діткам придбали необхідний одяг, взуття та шкільне приладдя. Дітки та мама дуже дякують за допомогу. Дай Боже мирного неба.

Шкільна толока продовжується, ще є діти які потребують необхідного для початку навчання.

Щирі вдячності за покупку необхідного до школи.
Дуже сподіваємось що наші діти зможуть навчатись у мирній Україні вже найближчий час.

/ Мама

Ще пару щасливих дітей добавилось до Шкільної толоки. Діткам придбали необхідний одяг, взуття та шкільне приладдя. Дітки та мами дуже дякують за допомогу. Дай Боже мирного неба.

Планів багато

Вже зараз з наступанням холодів плануємо акцію «Тепла зима». Люди вже питають куртки та теплий одяг та думають як пережити цю зиму. Ще думають про дрова. Сильні холода вже не за горами. Багато з наших сімей це жінки з дітьми які не знають як вижити на сьогоднішній день вони мають лише соціальні виплати, а дрова та одяг для дітей дуже дорого коштують.

Дім Друзів

В «Дім друзів» поповнення. Ще троє діток мають бажання прийти. Багато цікавого підготували ми для дітей. Будуть ігри на вулиці батут, рухливі ігри, читання книжок, гуртки рукоділля, малювання та багато іншого цікавого для дітей.

Звісно під час повітряної тривоги прийдеться бігати з дітками в укриття. Це був звичайний погріб але його переобладнали щоб там було не страшно знаходитись. Там є вода, світло, туалет, місце для сидіння. Пофарбували стіни, дівчата ( персонал) з садочка . Це укриття буде слугувати і для дитячого садочка, для нас і молодшої школи.

Сподіваємось, що не прийдеться туди ховатися. Більше не хочеться переживати того жаху. Хочеться миру спокою те щоб жодна дитина не знала більше війни та насилля.

Командна праця

Наша команда в Україні викопала картоплю, до речі, урожай дуже хороший

Актуально цього тижня

Тепер трохи Святкуємо день народження Міріам їй буде 70 років ми тут в Україні, а вона в Швеціі.
Зробимо 3 вакцинацію, купимо йод та вітамін д в країні ж радіоаційна загроза та коронавірус знов розбушивався. Але треба шукати позитив, радіємо що досі дихаємо і маємо змогу шукати допомогу для інших.
Дякую тобі, що залишаєшся з нами пліч опліч і вносиш свою допомогу дітям.

/ Катерина кординатор програм допомоги

Поширювати любов

Similar Posts