Діти в Україні потребують твоєї допомоги

Зараз дуже складно в Україні. Чоловіки йдуть на фронт Жінки і діти залишаються вдома. Вони борються, як можуть, щоб жити повсякденним життям під час війни. Це справді важко.

Діти в Україні потребують допомоги. Хороша новина в тому, що ти можеш допомогти.

У цей час, під час тривалої війни – російської інвазії в Україну, багато дітей були змушені покинути свої домівки.

Більшість сімей не мають грошей навіть на найнеобхідніше. Потреба у теплому одязі, взутті і дровах величезна. Життя стає надзвичайно важким, коли починає долати холод, і повсякденні потреби стають все більш нагальними.

Зробимо холодні зимові дні теплішими

Чи міг би ти подумати про те, щоб допомогти нагріти холодні зимові дні для потребуючих дітей і сімей в Україні?

Твоя допомога буде надзвичайним дарунком у вигляді теплого одягу, взуття чи дров, щоб обігріти домівки для цих дітей. Ситуація є важкою для багатьох сімей через наслідки війни. Для тих, хто був змушений покинути свої рідні домівки і тепер стикається з зимовим холодом, це стає ще складніше. Ти маєш можливість принести тепло до сердець і домівок тих, хто так сильно цього потребує цієї зими.

Щотижня все більше сімей звертаються за допомогою

На сьогодні 15 сімей звернулися до нас за допомогою у придбанні дров на зиму. З цими сім’ями ми працюємо вже кілька років. І знаємо, що їм це дуже потрібно. Адже тепло і затишок для дітей в зимові місяці в їхніх домівках – це дуже важливо.

Один із прикладів потреби: знайомтесь з родиною Ламазян

У нас вже є сім’ї, і з кожним тижнем їх кількість збільшується. Нещодавно ми відвідали сім’ю Ламазян, в якій виховується четверо дітей. Батько є інвалідом і вже не може повноцінно працювати та утримувати свою велику родину. Тому зараз сім’я потребує нашої допомоги.

Виклики зростають з кожним днем, коли наближається холодна зима

Погода з кожним днем наближається до зими, і необхідність опалювати будинок не за горами. Доходи не відповідають потребам сім’ї і тому велика кількість людей все ще живе за межею бідності, а також вплив триваючої війни з Росією. Внутрішні біженці. Не враховуються. Аж до тих, кому потрібні дрова. Ми боїмося інфляції. Це відповідальне завдання. Ваша допомога дуже потрібна.

Їм довелося покинути все

Вони приїхали в наш регіон ні з чим, як внутрішні біженці від жахів війни. Кількість вимушених переселенців постійно зростає, а з наближенням зими їхнє становище ще більше погіршується.

Минулого року багато з цих сімей, разом з іншими нужденними в області, отримали ковдри, теплі куртки та багато інших необхідних речей, щоб пережити зиму без світла і тепла. Але потреба залишається, і з кожним днем ситуація стає все більш нагальною.

Важливість діяти зараз, щоб допомогти їм пережити майбутню зиму

Минулого року було зруйновано багато об’єктів критичної інфраструктури, і більшість населення мало світло і тепло лише кілька годин на добу. Ваші дії можуть зробити життя людей набагато кращим.

Від зручних домівок до невпевненого існування в нашому регіоні

Багато сімей були змушені покинути свої затишні домівки в обмін на мир. Вони приїхали в наш регіон ні з чим, як внутрішні біженці від жахів війни. Кількість вимушених переселенців постійно зростає, а з наближенням зими їхнє становище стає ще гіршим.

Минулого року багато з цих сімей, разом з іншими нужденними в області, отримали ковдри, теплі куртки та багато інших необхідних речей, щоб пережити зиму без світла і тепла. Але потреба залишається, і з кожним днем ситуація стає все більш нагальною.

Поділися теплом

Якщо ви маєте теплий одяг та взуття, які вже стали вам маленькими, будь ласка, не вагайтесь подарувати їх тим, хто справді потребує цього тепла. Це не просто одяг і взуття – це щастя, яке ти можеш принести в життя і серця людей, які стикаються з найважчими випробуваннями – війною і холодом. Головне, щоб одяг був чистим і не пошкодженим.

Якщо бажаєте допомогти будемо дуже вдячні

Контактна особа Катерина координатор проєкту допомоги – katja@childrensembassyua.org

Поширювати любов

Similar Posts