|

Спогади на все життя – незабутній досвід в таборі

Зараз трохи порожньо, бо табір закінчився, і українські діти, лідери та наша команда повернулися додому, в Україну. Але я та моя родина з вдячністю згадуємо ці дні. Ми впевнені, що діти забрали з собою багато гарних спогадів та вражень.

Ми як родина провели п’ять днів у таборі й жили в наметі! Це були чудові дні, наповнені теплим спілкуванням. Звісно, після сну в наметі трохи боліла спина, але було дуже затишно слухати, як дощ барабанить по намету, і засинати під спів цвіркунів.

Ми організували змагання з семи видів спорту, яке тривало цілий день. Усі особливо раділи призам — різним смаколикам! Також усім дуже сподобалася гра з перетягування каната.

Наші троє дітей, яким від 8 до 13 років, поступово знайшли своє місце в таборі. Незважаючи на мовний бар’єр, вони змогли порозумітися іншими способами.

Дружні стосунки стали дуже міцними, і прощатися було важко. Українські діти поїхали з Хускварни минулої ночі о 03:45. Нам пощастило прийняти їх у себе на зворотному шляху. Ми трохи погуляли в міському парку Йончопінга, потім повечеряли піцою, і діти лягли спати, щоб відпочити хоча б кілька годин. Дякую всім, хто допоміг із піцою!

Ми з нетерпінням чекаємо нової зустрічі!

Сім’я Равстам
Ангеліна, Карлос, Антоніо, Тімоті та Дженніфер

13-річний Антоніо зробив фотографії в літньому таборі і зробив з них відео

Ще хочу передати вітання з кафе морозива в Естернерке! Протягом кількох літніх середи, волонтери з баптистської церкви в Аскері знову відкрили це кафе.

Це вже традиція — приходить багато відвідувачів, черга тягнеться довго. Тут морозиво продають за доступними цінами, а обслуговують відвідувачів із великою турботою.

Кафе працює просто на парковці біля баптистської церкви, на мальовничій Неркеслеттені. Волонтери різного віку працюють тут безкоштовно, і клієнти — теж усіх вікових груп.

Я була там особисто, атмосфера дуже тепла. Це чудове місце для зустрічей у маленькому містечку Аскер.

Чому я про це пишу? Тому що частину коштів з кафе морозива вони жертвують на підтримку “Дитячого Посольства”. ДЯКУЮ всім, хто робить це кафе можливим і тим самим допомагає “Дитячому Посольству”!

Ви найкращі! /Дженніфер з родиною

Поширювати любов

Similar Posts