АКТУАЛЬНІ ІСТОРІЇ & НОВИНИ ВІД ДИТЯЧОГО ПОСОЛЬСТВА – ТИЖДЕНЬ 13

КУПА ЗАДУМІВ НА ТИЖДЕНЬ

Понеділок.

Дуже приємно починати новий тиждень із зустрічі на нараді, тим більше що вся команда в повному складі. Після вихідних кожен прийшов на роботу із своїм настроєм і можливо турботою, але психологічно готовим скоординувати і налаштуватись на вирішення намічених планів.

Час невпинно плине. В цьому році рання весна, минає Благовіщення і можна починати посівні роботи на городах. Тому починаємо проводити весняну акцію, закупляти і роздавати посівний матеріал.

За останні дні всі ми відчули посилення обстрілів нашої території шахедами і ракетами різного виробництва. Почастішали повітряні тривоги і час перебування учнів у сховищах. От і сьогодні під час проведення наради почула 2 гучних вибухи. Все це напружує…

Але щоб там не було дім друзів буде продовжувати приймати учнів, надавати їм допомогу, проводити ігри. Обговорили плани реабілітації дітей в літній період в Швеції та на базі дому друзів в денному режимі. Сподіваюсь що задумані плани будуть реалізовані і в дітей буде можливість відволіктись від постійного стресу і тривог.
/ Віктор

Дім Друзів

Викласти з пазлів цікавий малюнок – це захоплює. Та рухливі ігри подобаються дітям більше.

Спробуй зловити в корзинку м’ячиків більше ніж твій товариш.

Хто з них спритний? Софія чи Артем?

/ Раїса

Думки бугалтера

Зранку на мене напали розумні думки… «Не на ту напали!» – подумала я, і знову почала думати про всяку фігню..

Як працює мій бухгалтерський мозок:

6:00 хочу спати
13:00 хочу їсти
18:00 хочу спати
23:00 хочу їсти
03:00 здається, я поставила цифру не в ту графу звіту

/ Юлія

Допомога

Det är redan vår, men värmen har inte kommit än. Det är fortfarande lätt frost på nätterna. Så det finns fortfarande ett behov av att värma upp.

När Snizhanas mamma kontaktade oss berättade hon att veden hade tagit slut och att hon behövde den mycket snabbt. Självklart måste vi hjälpa till eftersom tre barn inte kan sova i ett kallt hus.

Det är fantastiskt att det finns människor som förstår familjers akuta behov och går in för att hjälpa till.


/Katerina

Поширювати любов

Similar Posts