АКТУАЛЬНІ ІСТОРІЇ & НОВИНИ ВІД ДИТЯЧОГО ПОСОЛЬСТВА – ТИЖДЕНЬ 6

Щопонеділка екрани наших комп’ютерів оживають. Це як міст світла і надії, який об’єднує нас разом. Ми, хто зустрічається, – це наша команда в Україні та ми зі Швеції, де зараз перебувають Таня, Боас і Мір’ям.

У ці часи ми навчилися адаптуватися. Карантин, пандемія і війна показали нам, що ми можемо бути пов’язані, навіть коли ми фізично розділені. Звичайно, бачити через екран – це не те саме, що бути в одній кімнаті, але це дає нам відчуття, що ми все ще разом.

Завдяки технологіям відстані здаються коротшими. Ми знайшли способи відчувати близькість, навіть якщо ми знаходимося за багато миль один від одного. Ці цифрові зустрічі стали головними подіями тижня.

Щомісяця вони стають дещо особливими. Ми всі збираємося разом – наша команда в Україні, Ханну та Ойлі у Фінляндії, Таня тут, у Швеції, і Дженніфер, Боас та Мір’ям також тут – на велику зустріч, яку ми називаємо “Міжнародне кафе”. Ми ділимося своїми думками, мріями та планами на майбутнє.

Ці зустрічі – набагато більше, ніж просто розмови за екранами. Вони показують, наскільки ми сильні разом, як ми можемо долати складні речі. Вони нагадують нам, як сильно ми прагнемо побачити один одного по-справжньому.

Поки цей день не настав, ми тримаємо ці моменти близько до серця. Кожен сміх, кожна мить, яку ми розділяємо, робить нас сильнішими і тримає нас разом, незалежно від того, як далеко ми знаходимося один від одного.

ТУТ ВИ МОЖЕТЕ СЛІДКУВАТИ ЗА ПОДІЯМИ ТИЖНЯ

Спокійних вихідних

2024-02-08

Сніжана вже два роки через війну в Україні живе в Ескільстуні. На фото вона з собакую Вілле в минулому році на зимовому відпочинку в Сульвіку. Фото з архіву Міріам. Бажаю спокійних вихідних. Нижче розповідь Сніжани про життя в Швеції.

“Я в Швеції я вже майже два роки. З самого початку я навчаюсь у двох школах. У шведській та українській. Мені подобається Швеція,але я дуже сумую за українським друзями . Часто їх згадую та мрію їх побачити” Сніжана 13 років

Наймолодший волонтер

2024-02-07

Робили покупки для Олі. Роботи було багато. Нам допомогав маленький волонтер, який працював за чупа-чупс 😃🍭.

Юлія

Знову карантин

2024-02-06

Цей тиждень діти до школи не ходять. Карантин. Навчаються дистанційно. Вони дуже стомлюються, сидячи, хто за комп’ютером чи планшетом, а хто й перед телефоном. В другій половині дня в Домі друзів команда старається проводити з ними більше часу в рухливих іграх.

Погода примхлива то дощь то сніг, але стараємося проводити рухливі ігри на свіжому повітрі.

Цей тиждень повітряні тривоги лунали не так часто, гратися можна було спокійно.

Раїса Миколаївна

Купа задумів на тиждень

2024-02-05

🌟 Новий тиждень починається із чудових новин від Тані – допомога зібрана в Швеції, вже в Україні! Велике спасибі всім, хто приєднався – ваша підтримка дуже важлива! Ми відчуваємо вашу теплоту, і це додає сили українському народу в цей важкий час.

📦 Света та Катерина переглядають вміст посилок і готуються роздавати допомогу дітям та сім’ям, які найбільше її потребують.

Віктор Павлович вирішує завдання з обігрівом в Домі Друзів. 🔥

🏫 Як у нас у Домі Друзів? Після дистанційного навчання в школі діти влаштовують собі веселощі та ігри.

🚂 Юлія, наша бухгалтерка/секретар, завтра вирішить питання з квитками на поїзд для робочо-творчої поїздки до Польщі. “Але перед тим я повинна подати річні звіти. Переконатися, що всі щомісячні платежі виконані. Перевірено! І щоденна робота також не залишена без уваги”.

Катерина

Поширювати любов

Similar Posts