Як ми лишили наші серця дітям в Україні

Україна була для нас чимось новим, коли на Різдво 2014 року ми захотіли побачити, як люди справляються серед кримської окупації та війни на сході. Міріам і Боас Адольфі познайомили нас з деякими сім’ями, з Домом Друзів та українською командою. Відтоді не минуло жодного дня, без згадування всього цього.

Після другої подорожі до України ми прийняли участь у заснуванні Дитячого Посольства в Фінляндії за зразком шведського.

Найкраща допомога

Ми були свідками найкращої у світі роботи з надання допомоги в Україні. Приємно бачити, що пожертвувані гроші надходять саме туди, куди вони мають йти: на допомогу бідним дітям та підтримку сімей, щоб вони могли утримувати своїх дітей.

Спочатку було соромно зтикатись з бідністю. Після кількох поїздок нам стало природним відвідувати бідні будинки без почуття сорому.

Переживання, які ми зібрали!

Навесні ми їздимо з сім’ями на ринок і купуємо насіння, рослини та курчат. Восени охочі школярі приєднуються до нас, щоб купити шкільне приладдя та одяг. На зиму потрібен теплий одяг і взуття та дрова. Ми привезли багато пар шкарпеток, зв’язаних з любов’ю в Фінляндії. Коли ми печемо там пряники, у Домі Друзів пахне фінським Різдвом.

Посеред їхніх проблем, українські діти веселі та дуже доброзичливі. Ми залишили свої серця їм та українській команді, яка робіть велику та творчу роботу.

Дім Друзів

Дім Друзів пережив великий ремонт. Крім кімнат для активного відпочинку та функціональної кухні, буде три кімнати для екстреного розміщення – і як кімнати для гостей. Потрібні якісні ліжка та постільна білизна.

Цього року наші дні народження 80-річчя та 70 річчя – тобто разом 150 років. Нашим бажанням для подарунку на день народження є облаштування цих кімнат.

Реквізити в Україні:

Благодійна організація “Хавер”
ЄДРПОУ 26407288
р/р UA853006580000026000001101115
АТ ПІРЕУС БАНК МКБ
МФО 300658

Поширювати любов

Similar Posts