АКТУАЛЬНІ ІСТОРІЇ & НОВИНИ ВІД ДИТЯЧОГО ПОСОЛЬСТВА – ТИЖДЕНЬ 10

2024-03-07

Тиждень був сповнений сміху та обіймів, коли Мартта провела час зі своїм улюбленим дідусем у Польщі.

Але, як і всі хороші моменти, цей закінчився надто швидко. Тепер серця знову наповнені сумом, оскільки вони чекають того дня, коли знову зможуть бути разом.

Я дивилася на Марту в аеропорту і думала, про що вона думає. Вона сиділа мовчки.

Мені було цікаво, що відбувається в її голові в цей момент. Можливо, вона думала про всі спогади, якими вона поділилася з дідусем, або мріяла про майбутні спільні пригоди. Одне можна сказати точно – їхній зв’язок міцний, а любов вічна.

Саме такі історії, як історія Марти та її дідуся, нагадують нам про важливість родинної любові та пам’ятних моментів, які ми розділяємо з нашими близькими. Ми можемо бути вдячні за кожну мить, проведену разом, і з нетерпінням чекати днів, коли зможемо знову створити нові спогади і поділитися своїми серцями з тими, кого ми любимо.

Водночас очі Марти нагадують нам про виклики, з якими стикаються люди в усьому світі. В Україні триває війна, а Марта – дитина-біженець, яка знайшла притулок в Ескілстуні, Швеція. Її батько і дідусь все ще в Україні, і їй важко бути далеко від них.

Міріам

З міжнародним жіночим днем

8 Березня – це міжнародний день жінок, свято весни і краси.

Для дітей з Дому друзів – це насамперед свято мами, бабусі, сестрички. Вручити подарунок мамі, зроблений своїми руками – це чудовий спосіб віддячити їй, висловити повагу та любов.

“У мене найкраща у світі матуся. За неї, Господь, я до тебе молюся” – сказав Іллюша

А ви вже приготували подарунок для рідних жінок?

Катерина

Допомога для сімей

2024-03-07

Допомога продовжує знаходити своїх отримувачей. Одяг, засоби гігієни та інше.

Коли чуєш слова сімей, що саме це ми шукали, саме це нам потрібно. Знаєш, що ти на правильному шляху. Це чудова підтримка.

Катерина

Дякуємо за час разом

2024-03-06

Щиро дякуємо всім, хто спонсорував поїздку команди Дитячого Посольства до Польщі та тиждень перебування там. Наша українська команда мала змогу відпочити в спокійній обстановці, без повітряних обстрілів та постійного неспокою.

Наша велика родина зібралася з Фінляндії, Швеції та України. Дні були сповнені єдністю, любов’ю – і сльозами. Серйозні почуття змішувалися зі сміхом. Тиждень приніс розраду в наші душі.

Ми маємо сили, щоб продовжити знову. Дякуємо вам за те, що зробили цю мрію реальністю.

Боас Адольфі, посол Дитячого Посольства

Ремонт меблів у Домі Друзів

2024-03-06

Від довгого користування меблі періодично потребують ремонту. Я радий, що є хлопчики які цікавляться такою роботою.

По-можливості навчаю і передаю практичні навики роботи з інструментом.

Віктор

Недільна школа в Домі Друзів

2024-03-05

Тема зустрічі: Як перемагати ?

Для того щоб перемагати потрібно бути воїном. Кожен із нас в житті воїн, що бореться зі спокусою. А з чого складаються обладунки воїна?

Пояс правди – правда захищає від хитрощів ворога.

– Броня праведності – праведність – це наша броня, яка захистить серце від зла.

– Взуття – готовність йти.

– Щит віри – щит захищає тіло, як і віра.

– Шолом спасіння – шолом захищає голову і розум, шолом спасіння – це віра і надія на Бога.

– Меч духовний – наш меч – це Слово Боже – Біблія, де можна прочитати про спокуси, гріхи та як їм протистояти.

– Молитва – звернися до Бога в молитві і він допоможе протистояти спокусам.

«Зодягніться в повну Божу зброю, щоб могли ви стати проти хитрощів диявольських» (Ефесян 6: 11)

Катя О.

Понеділок – це початок нашого спільного тижня. Це, як перша сторінка відкритої книги, що повна можливостей і планів! Він запрошує нас розпочати новий тиждень з ентузіазмом і рішучістю.

Хоча понеділок іноді може здаватися повільним початком, саме тоді ми маємо можливість поставити перед собою цілі на тиждень. Отже, підніміть свою чашку з кавою і сміливо скажіть: “Цей тиждень – наш!”

Наступний тиждень має насичений графік:

Понеділок: наша команда вранці повернулася з Польщі до України після навчально-релаксуючої поїздки. Після повернення вони одразу ж починають пакувати аварійні валізи та складати плани на випадок непередбачуваних ситуацій.

Ми використовуємо метод PARA – спосіб, розроблений Тіаго Форте для організації завдань на проекти (P), напрямки (A), ресурси (R) та архіви (A). Це вперше, коли ми застосовуємо цей метод до наших власних надзвичайних ситуацій. 📚🔍

Завдання на тиждень і виклики, які ставить війна, підкреслюють силу нашої команди. Працювати разом і мати спільні цілі – це наша ефективна зброя у важкі часи.

Протягом тижня ми продовжуємо роздавати продукти харчування та іншу допомогу сім’ям з дітьми і стежимо за ситуацією в Києві та селищі Піски.

В Ескілстуні, ми святкуємо Міжнародний жіночий день у суботу разом з українськими біженцями, нагадуючи один одному, що разом ми сильніші.

Звичайно, ми не змогли б цього досягнути без вас. Завдяки співпраці та спільній підтримці ми можемо стикатися і долати виклики – як щоденні маленькі, так і великі, які приносить війна.

Це змушує мене згадати вірш з Біблії:

Людина будує плани у своєму серці, але Господь керує її язиком. Людина вважає всі свої шляхи правильними, але тільки Господь випробовує серця. Поручіть свої справи Господу, і ваші плани будуть успішними. (Приповісті 16:1-3) 🙏📖

Благословення та успіхів вам на цьому тижні, Міріам.

Поширювати любов

Similar Posts