АКТУАЛЬНІ ІСТОРІЇ & НОВИНИ ВІД ДИТЯЧОГО ПОСОЛЬСТВА – ТИЖДЕНЬ 11

Допомога з продуктами

2024-03-14

Класно, коли є на кого покластись і звернутись по допомогу.

“Ми так чекали допомоги, бо вже і продукти скінчились. Зараз дуже скрутно, бо не отримуємо виплат на дітей. Тому інколи думки із чого суп зварити.” – говорить мама Віка.

2024-03-13

Робота з цифрами та документами любить тишу. Не терпить різного роду чинників, що відволікають, впливаючи на точність і порядок.

Але бухгалтер теж жива істота. Інколи потребує спілкування з людьми.

Для цього в мене є Катерина – моя колега по роботі. Вона особлива. Бо не тільки говорить і слухає. А й терпить мене і робить чай.

А ти маєш когось подібного в себе нароботі?

2024-03-12

Не секрет, що теперішні діти надають перевагу “посидіти” в телефоні, ніж почитати хорошу книгу. І це насправді так.

Та іноді можна послухати як читає ваша подруга. Альбіна з задоволенням згодилася. А інші діти уважно слухають.

А ви читаєте книги разом зі своїми дітьми?

Купа задумів на тиждень

2024-03-11

🌟 Понеділок – початок нового тижня. Відбулася наша щотижнева зустріч із командою по скайпу. Обговорили плани і потреби на новий тиждень.

🤝 Допомога сім’ям і дітям – це пріоритет для нашої організації. Катерина розповіла, що дві багатодітні сім’ї звернулися за допомогою з продуктами. Завдяки допомозі щомісячним благодійникам, команда в Україні може одразу допомогти і купити їжу для дітей.

Ще одна мама звернулася по допомогу, у них закінчилися дрова. Вдома ще холодно.

‌🚨 Говорили про надзвичайну ситуацію

Команда створила та роздрукувала список того, що має бути в тривожній валізі та як діяти під час надзвичайної ситуації. Цю важливу інформацію роздають сім’ям.

‌🌱 Про Весняну Акцію

Наразі планується весняна акція. Про це ми будемо більше інформувати на наших сторінках. Це велика допомога для родин. Насіння, розсада, птиця… Це дасть змогу людям у селі мати свою їжу.

‌Потреб дуже багато, через війну родин, яким потрібна допомога, з кожним днем стає все більше. Через небайдужих людей, Господь благословить сім’ї і вони отримають допомогу. Я вірю в це і ми всі молимося.

🙏📖 “І, що б ви просили у моє Ім’я, Я зроблю, щоб Отець прославився в Синові. Якщо чогось проситимете у мене в Ім’я, те зроблю” (Івана 14:13-14)

🏕️ Про літній табір

Команда починає планувати літній табір для дітей з України тут у Швеції. Дуже хочеться, щоб діти відпочили хоч трохи від щоденних повітряних тривог і вибухів.

Я бажаю всім гарного робочого тижня. Сонячних весняних днів і шлю свої обнімашки 🌸💖😊

Поширювати любов

Similar Posts