|

АКТУАЛЬНІ ІСТОРІЇ & НОВИНИ ВІД ДИТЯЧОГО ПОСОЛЬСТВА – ТИЖДЕНЬ 17

Сьогодні понеділок і з вами я – Свєта.

Щотижнева нарада пройшла швидко. Планів багато.

В Україні зараз ідуть дощі. Але сподіваємось, що весняна акція йтиме за планом, погода не стане на заваді.

Підготовка до літнього табору в Швеції триває. Багато організаційних питань.

Плани та завдання отримали, то ж розпочинаємо новий робочий тиждень!

Свєта

Наші серця повні вдячності та надії!

На благодійній гала-вечірці 17 квітня у Бернс Салонген, Міріам з Дитячого Посольства розповіла про ситуацію дітей в Україні.

✨ Вдячні за підтримку, яку ми отримали під час збору коштів через Swish на галі, ми тепер можемо робити реальну різницю. Ваш внесок допомагає нам забезпечити родини в Україні дровами, їжею та одягом на зиму.

Історії від дітей та їх сімей торкають наші серця і показують, як важливий кожен внесок. Давайте продовжувати підтримувати їх разом. ❤️🙏

Завдяки вашій щедрості ми можемо надати тепло, їжу та одяг сім’ям, які найбільше постраждали від війни в Україні. До цього часу багато сімей потребувало нашої допомоги. Разом ми можемо зробити велику різницю для тих, кому це найбільше потрібно. ❤️🙏

Міріам

Дім Друзів

Недільна школа в Домі Друзів

Щоб життя було цікавим, приємним, комфортним і різноманітним потрібно дізнаватися щось нове. Цього разу готували найсмачніші вафлі.

Добре що у дітей є можливість спробувати різні види діяльності у формі гри, а разом з друзями процес проходить позитивно, швидко та цікаво. Отримані знання виявилися не тільки корисними але і смачними. Можливо серед дітей є майбутній кухар…
«Серце розумне знання набуває, і вухо премудрих шукає знання»
[Приповісті 18:15]

Катя О

Ми з України

Згадуємо з дітьми про призабуті ремесла України – гончарство.

Допомога

Між нами і тобою тисячи кілометрів.

Але ти завжди пам’ятаєш і підтримуєш наші сім’ї в Україні. Ось і зараз, коли настав час сіяти сімена, садити картоплю, ти благословив ці родини на покупку пакету з сіменами.

Я розумію, що зараз в усьому світі життя не стабільне. Ти також можеш мати якісь проблеми, але все одно стараєшся допомогти.

Знай, твоя підтримка – це надія родини на майбутній врожай. Надія матері, що її дітям буде їжа взимку.

Катерина

Дитяча філософія

“Дорослі – дивні люди. Як вони не розуміють, що підліткам потрібно дарувати більше позитивних емоцій, а ніж малечі. Підлітки ж скоро стануть дорослими і вже не будуть дітьми. А молодші діти будут дітьми ще довго” – так вважає 14-річний Максим, який дізнався, що вже дорослий для літнього табору цього року.

Але у його словах є логіка. Що ти думаєш?

Поширювати любов

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *