Прийшов час весняної акції

Зараз ми працюємо по новому та і погляди на допомогу зміннились. Ті сімьї яким до цього часу ми допомогали стали ще більш незахищені. Та з’явились нові. Багато людей покинули свої домівки. Деякі тимчасово. Багато хто залишились.

Допомога дуже потрібна саме зараз. Ми дуже сподіваємось, що люди матимуть змогу зростити та зібрати свій врожай. Хоча і для того щоб посадити город приходилось пройти перешкоди. Без дозволу і перевірки городу саперами виорати неможливо на тих територіях де велись активні бойові дії.

Вже розпочали посівні роботи

Склали списки сімей, знайшли магазин де є можливість сплатити карткою. Бо в нашому селі та деяких районах ще немає інтернету та навіть мобільного зв’язку.

Огромная вам благодарность от семьи Вознюк за Вашу помощь. Когда вокруг обстрелы, а дети хотят есть и ты пытаешься хоть чем-то их накормить, вы словно ангелы посланные Богом нам помогаете. Об этом можно много говорить, но выразить свою Благодарность невозможно. Пусть Вам всегда сопутствует Господь и Благословит Вас всех за ваши дела, за то ,что вы всегда помните про нас. Дай Вам Бог здоровья и Божьего благословения.


В очередной раз хочу выразить свою благодарность за вашу помощь. Теперь у нас будет засеян огород. А по осени мы соберём урожай благодаря Вам, и на зиму у нас будут запасы.

ОГРОМНЕЙШАЯ БЛАГОДАРНОСТЬ от семьи Вознюк.❤️💙💛 ( в семье 5 детей)

Дорогі наші друзі велике вам дякуємо за допомогу в придбанні насіння на посів городу. Дякуємо і нехай вас рясно благословить Бог в вашій роботі
Надія Борисенко

Спасибо большое за семена для огорода, очень рады что сможем посеять что-то и собрать потом спасибо большое, что всегда нам помогаете. Спасибо что вы есть у нас, благодарим вас от всего сердца ❤️
Анастасія Таловерова ( в родині троє діток)

Щиро дякую за вашу допомогу. У купівлі насіння для городу. Хоч зараз і важкий час, але ваша допомога для моєї сім’ї дуже доречна .

Я не знаю як вам і передати. Ви самі розумієте що сьогодні деяким людям і хліба купити немає за що. Ви робите дійсно добру справу.
Ще раз велике вам дякую
Мама Валя ( в родині двоє діток )

Ми з Ромой дуже дякуємо за підтримку для нас. Ваша допомога для нас дуже цінна і важлива. Благаємо Господа щоб послав вам благословень і милості що в ці дуже тяжкі часи знаходете час на нас. Даруєте свою допомогу.

Надіємось що мир прийде завсім скоро. Завдяки вам посадимо город і виростемо врожай. А Бог нас убереже.

Мама Саша і син Рома

Розповідає Катя

Вже деяким сімьям купили птицю.
Спасибі друзі що завдяки вашій підтримці ми можемо допомагати сімьям в цей важкий час.
Далі буде ще…

/Катерина -координатор програм

Поширювати любов

Similar Posts