|

Так виглядала тиждень у наших соціальних мережах: тиждень 41

Ми розуміємо, що багато з вас можливо не користуються facebook або instagram, але все ж хочуть бути в курсі всіх чудових подій.

Отже, ось короткий огляд всього, що ми поділилися на наших соціальних мережах протягом минулого тижня.

Ми розглядаємо найновіші новини, виділені події та досягнення в рамках Дитячого Посольства, незалежно від того, чи йдеться про нашу роботу в Україні, Швеції або Фінляндії.

Отже, беріть чашку чаю або кави і давайте згадаємо, що відбувалося цього тижня!

Недільна школа в Домі Друзів

2023.10.09 група Друзі Дитячого Посольства

“Коли ми свої гріхи визнаємо, то Він вірний та праведний, щоб гріхи нам простити, та очистити нас від неправди всілякої.”
(1-е Івана 1:9)

Ми маємо спасіння через віру в Ісуса Христа – основна тема зустрічі Недільної школи цього разу. Адже в такий нелегкий для країни час наша віра посилюється. Поміж ігор, виготовлення гарних аплікацій і поробок (які залишаться на згадку про ціково і творчо проведений час), діти спілкувалися і обговорювали важливі теми: гріх і його наслідки, добро, віру і спасіння.

“Ніхто інший не дасть нам спасіння, бо немає іншого такого імені в світі. Бог послав Його людям, щоби принести їм спасіння.”
(Дії 4:12)

Катя О.

Врожай яблук в саду Дому Друзів

2023.10.10 група Друзі Дитячого Посольства

Яблука, з власного саду, встигли зібрати до перших заморозків. Взимку діти будуть ними смакувати.


Раїса Миколаївна

З Ескільстуни з любов’ю до України 💙💛

2023.10.13 Facebook

Вчора ми упаковували дуже цінний вантаж – теплі речі, які будуть відправлені до України. Вже сьогодні вранці вантаж вирушив до України. Це просто супер.

Зима вже близько, і для багатьох родин в Україні тепла одяг та взуття – справжня необхідність. Вони щоденно переживають багато труднощів через війну, і ця боротьба триває вже другий рік. А з приходом зими перед ними стоїть нове випробування – боротьба з холодом.

Ми хочемо подякувати всім, хто подарував тепло та надію цим родинам. Ваші добрі дари зроблять зиму трохи теплішою для них. Ви – справжні герої, які роблять цей світ кращим. Ми обіймаємо кожного з вас і кажемо спасибі за вашу доброту.

Таня

Поширювати любов

Similar Posts