Повсякденність війни: Свєта розповідає з Києва

Свєта координує програми допомоги “Дитячого Посольства” дітям та сім’ям у Києві. Сподіваюся, слова Свєти допоможуть вам зрозуміти життя в Києві…

“Зовні все може виглядати нормально, але кожен вибух бомби – це нагадування про постійну присутність війни. Коли падають бомби – будь то будинок, квартирУ чи магазин – місце розташування не має значення. Біль відчуваємо ми всі. У кожного в серці є бажання, щоб це закінчилося.

Дні легше переносити, але ночі… Ночі важкі – зі страхом, що кожна ніч може стати останньою для тебе і твоїх дітей.

Діти знають, що таке війна, вони знають ім’я путіна і розуміють, що росіяни роблять в Україні. Це боляче, але це реальність”

Життя в Києві пише свої історії

🏙️ Життя в Києві пише свої історії – кожен день боротьба, кожен день випробування на міцність. Незважаючи на війну, повсякденне життя має якось продовжуватися.

Мінімальна заробітна плата в Україні становить 6700 гривень. Чи не здається вам, що це багато? Нехай Свєта розповість вам більше…

Швидкий похід до супермаркету? На це піде щонайменше 400-500 гривень. 🛒 Повсякденне життя – це постійне балансування.

У холодні зимові місяці тільки на опалення йде майже половина зарплати – близько 3000 гривень. ❄️💸 І це вже не кажучи про витрати на одяг для дітей чи постійні рахунки, які наповнюють поштову скриньку.

Це повсякденне життя, в якому доводиться робити вибір: оплатити рахунки чи мати їжу на столі? 🍽️ Реальність, де тягар боргів стає важким рюкзаком.

Але посеред усіх цих труднощів ми знаходимо надію. І знаєте що? Ця надія походить від тебе, дорогий друже.

Твоя підтримка, твоє небайдуже серце і твоя безцінна щедрість мають велике значення. Вона приносить моменти полегшення і радості в нелегке життя цих сімей.

На фото Таня. Матір, чия сила світила яскраво навіть під минулорічним зимовими холодами. Час, коли допомога дійшла, гріла більше, ніж просто тіла, і приносила надію там, де її не було…

Тож, від щирого серця – дякую вам. Дякуємо, що були з нами на цьому шляху, дякуємо за простягнуту руку допомоги. ❤️

🕊️ З теплотою і глибокою вдячністю, Свєта

Збір “Тепла зима”

 Прямо зараз ми проводимо збір коштів для дітей та сімей з дітьми. Ми збираємо гроші на теплі речі, дрова та інші речі першої необхідності, які дійсно мають значення в цей складний час.

Наші реквізити в Україні
По БО Хавер – Р/р UA853006580000026000001101115

в АТ “ПІРЕУС БАНК МКБ”, МФО 300658

Мір’ям

Поширювати любов

Similar Posts