|

Посеред війни – мить радості

Привіт, це я, Катерина, яка завжди з вами. Я маю честь працювати з програмами допомоги нашої організації “Дитяче Посольство”.

Моя мотивація

Вже майже 17 років я маю честь допомагати дітям та сім’ям. Я відчуваю біль і потреби кожної сім’ї своїм серцем, а потім хочу якнайшвидше з’ясувати, чим я можу допомогти.

Мною рухає відчуття, що я знаю, як це – не мати нічого…

Реальний вплив

Без вашої участі нічого б не відбулося. Ви робите велику справу.

Багато хто з вас зробив так, що сьогодні діти можуть отримати одяг і шкільне приладдя. Це абсолютно фантастично, що ви хочете простягнути руку допомоги. Особливо зараз, коли багато людей не можуть дозволити собі найнеобхідніше, не кажучи вже про те, щоб купити найнеобхідніше для своїх дітей.

Інший рік – рік війни

Цього року кількість дітей, які потребували допомоги з одягом та шкільним приладдям, зросла. До них додалися діти, які є внутрішніми біженцями з найбільш постраждалих від війни районів. Боляче чути їхні історії. У кожного є свій біль і своя історія. .

Добрі новини та вдячність

Але завжди є і маленькі шматочки хороших новин. Одна з родин, що проживає в селі Кобижча, отримала в подарунок старий будинок. Так, він потребує капітального ремонту, але знайшлися люди з добрим серцем, які просто захотіли подарувати родині біженців житло. Їхній радості не було меж, адже вони втратили все…

Мати сім’ї розповіла, що від їхнього будинку нічого не залишилося, тільки руїни. Тому вони щасливі, що у них є свій куточок, нехай навіть і маленький. Вони дуже вдячні за допомогу в придбанні одягу для дітей. Це велика допомога, коли вони не знали, як вижити, втративши все.

Історії сімей

Сім’я з Херсона, яка також втекла від війни, знайшла притулок у селі в Чернігівській області. Вони приїхали з тим, що могло поміститися в їхній машині. Троє дітей, батьки та бабуся. Це була довга дорога, але тепер у них є тимчасовий дім. Там тихо і спокійно спати. Діти дуже вдячні, що у них є одяг до школи.

Велике спасибі всім вам за допомогу і підтримку. Ви навіть не уявляєте, наскільки це важливо для нас. Діти ростуть, а одяг стає замалим. Одягати чотирьох дітей без сторонньої допомоги дуже важко, а грошей ледь вистачає на їжу. Завдяки вам мої діти підуть до школи в новому одязі. Вони дуже щасливі.

Сім’я Присяжнюків

Ми дуже вдячні вам за допомогу, за те, що ви переживаєте разом з нами за наших дітей. Без вашої допомоги ми б не змогли впоратися самі. ВЕЛИЧЕЗНЕ ВАМ СПАСИБІ, МИРНОГО НЕБА І БОЖОГО БЛАГОСЛОВІННЯ

Родина Малинецька

Цього разу ви дуже допомогли мені і моїм дітям. Речі, які ви купили, я б не змогла дати своїм дітям. Цього місяця моя мама дуже сильно захворіла, і наш сімейний бюджет сильно скоротився. Я зараз не працюю, тому що не можу залишити маму без нагляду. Я дуже вдячна вам за своєчасну допомогу. А діти щодня радіють новому одягу.

З вдячністю

Дякую за те, що ви були поруч і знайшли можливість допомогти.

/Катерина

Поширювати любов

Similar Posts