|

Так виглядала тиждень у наших соціальних мережах: тиждень 37

Ми розуміємо, що багато з вас можливо не користуються facebook або instagram, але все ж хочуть бути в курсі всіх чудових подій.

Отже, ось короткий огляд всього, що ми поділилися на наших соціальних мережах протягом минулого тижня. Ми розглядаємо найновіші новини, виділені події та досягнення в рамках Дитячого Посольства, незалежно від того, чи йдеться про нашу роботу в Україні, Швеції або Фінляндії.

Отже, беріть чашку чаю або кави і давайте згадаємо, що відбувалося цього тижня!

Веселий дозвілля дітей в Домі Друзів

2023.09.12 група Друзі Дитячого Посольства

В Домі Друзів діти побудували нову зону відпочинку. Під час будівництва знайшли нового «охоронця». Він буде стояти на варті під час відсутності дітей.
Катерина

Холодний компот допомагає від жари

2023.09.13 група Друзі Дитячого Посольства

Найкращий традиційний напій в спеку це холодний компот, особливо коли на вулиці більше ніж +25.
Добре що у нас є свіжі ягоди і фрукти для приготування компоту.

Катя О.

Допомога буває різною

2023.09.13 група Друзі Дитячого Посольства

Допомога це не завжди передача продуктів або одягу сім’ї.
Це підтримка зв’язку, прості людські відносини, спілкування та по можливості пошук допомоги…
Катерина

Ведмедики із Швеції живуть у Домі Друзів

2023.09.14 група Друзі Дитячого Посольства

Прибираючи в ігровій кімнаті, я знайшла незвичний ґудзик і почала пошуки його власника. Я передивилася всі іграшки в Домі Друзів, і власником виявився один з ведмедиків.
Завершивши всі свої справи, я вирішила допомогти Ведмедику і пришити йому ґудзик. Адже цей Ведмедик мешкає в Домі Друзів зі своєю родиною вже більше 5 років і приїхали вони до нас зі Швеції.
Катя О.

Робимо запаси води вже зараз

2023.09.14 група Друзі Дитячого Посольства

Відключення електроенергії може початися незеплановано, в будь який час доби. Нема світла – нема води.

Вода потрібна для поливу квітів як на вулиці так і в будинку, і вологого прибирання. Тому ми готуємося і робимо запаси води вже зараз. Катя О.

Гарних вихідних із Ескільстуни

2023.09.15 група Друзі Дитячого Посольства

Ти віриш у добрих фей? Я так, вони живуть серед нас!

Іноді достатньо всього лише одного доброго вчинку, щоб ми самі стали джерелом чарівництва для когось у потрібну мить.

Нехай ці думки про добрих фей і чари супроводжують тебе цього вікенду, наповнюючи його радістю і натхненням! Привіт з Ескільстуни та гарних вихідних!

На фото: Марта маленька фея із Ескільстуни.

Протягом тижня ми публікували історію Тані в Instagram.

Привіт, я Таня. Я – мати чотирьох дітей і ми з України. Нам довелося втекти від війни. Тепер ми живемо в Швеції, але наші серця українські.

Я є частиною команди Дитячого Посольства, і ми працюємо над програмою допомоги “Лівліна” в місті Ескільстуна, Швеція. Я знаю, наскільки важко бути біженцем. Тому я хочу допомогти іншим, які опинилися в такій же ситуації.

Війна дуже тяжка. Вона ранить всю родину. Але тут, в Швеції, є надія. Нам не вистачає нашого дому і відчуття всього рідного. Але ми продовжуємо боротьбу.

Багато біженців схожі на мене. Вони раді, що вдалося втекти від війни. Але все ще важко. Важко відчувати себе не вдома. І соромно почувати себе в безпеці, коли ти знаєш скільки людей і дітей щохвилини в Україні находяться під обстрілами.

Я і Дитяче Посольство хочемо допомогти. Ми мріємо про мир і звичайне життя для всіх українських біженців і їхніх дітей. Ніхто не повинен проходити те, через що ми пройшли.

Я буду продовжувати оновлювати вас тут в Instagram цього тижня. Якщо у вас є якісь питання або думки, не соромтеся питати і коментувати.

Ви можете прочитати всю історію за посиланням https://childrensembassyua.org/%d1%8f%d0%ba-%d0%b1%d1%83%d1%82%d0%b8-%d0%b1%d1%96%d0%b6%d0%b5%d0%bd%d1%86%d0%b5%d0%bc-%d0%b2-%d1%87%d1%83%d0%b6%d1%96%d0%b9-%d0%ba%d1%80%d0%b0%d1%97%d0%bd%d1%96/%d0%b4%d0%b8%d1%82%d1%8f%d1%87%d0%b5-%d0%bf%d0%be%d1%81%d0%be%d0%bb%d1%8c%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%be/tanya/

Поширювати любов

Similar Posts